Cs Alzira recrimina les explicacions del tripartit pel seu viatge a Itàlia i lamenta que no siguen capaços de reconèixer que es van excedir

Llopis: “Hem demanat una memòria que aclarisca tots els detalls i ens ajude a entendre què s’ha fet i per a què ha servit”

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha anunciat que “s’ha sol·licitat una memòria que aclarisca tots els detalls del viatge a Itàlia dels regidors Aguilar i Martínez amb els seus assessors”. Llopis ha declarat que “potser este document puga explicar a tots aquells que estan fregits a impostos i els costa arribar a final de mes que calia viatjar quatre persones”.

D’una banda, la representant de Ciutadans ha explicat que “l’autorització per accedir a les factures ha arribat tard i perquè s’ha fet pública la notícia”. D’altra banda, “els interessats van mentir als mitjans en dir que la despesa generada per este viatge era de tan sols 900 euros quan, en realitat, faltava per comptabilitzar les factures dels vols de 1.620 euros i el cotxe de lloguer de 365,46”.

A més, el secretari de política municipal, Miguel Vidal, ha criticat “les explicacions dels membres del tripartit que van participar en esta fira gastronòmica”. Vidal ha lamentat que “no siguen capaços de reconèixer que es van excedir i que no s’han fet bé les coses”.

I finalment, Vidal ha recordat que “fan gala que qualsevol funcionari que hagués de desplaçar-se, cobraria una quantitat més gran”. “La diferència està”, ha matisat el responsable de política municipal, “en què el funcionari que viatja ho fa perquè hi ha un motiu que ho justifica i en este cas, res no justifica que viatgen 4 persones sense existir un informe que avale la necessitat de fer-ho i les repercussions positives que això tindrà per a la nostra ciutat i els seus veïns”

Deixa el teu comentari