Cs Alzira s’oposa als pressupostos per a 2022 perquè no responen a les necessitats reals del municipi

Vidal: “Aquests comptes s’obliden de la inversió i el suport als autònoms mentre un de cada dos euros es destina a personal”

Ciutadans (Cs) Alzira s’ha oposat als pressupostos per a 2022 perquè “no responen a les necessitats reals del municipi”, ha assegurat el seu portaveu Miguel Vidal, qui ha defensat “una altra filosofia pressupostària més orientada a la inversió que a la despesa de personal”.

“No pot ser que un de cada dos euros dels ciutadans d’Alzira vagen destinats a personal mentre manquem d’instal·lacions esportives, hi ha carrers, camins i vials sense arreglar, ‘La Torre de Coloms’ segueix sense restaurar, tenim una l’escassa vigilància als carrers…”, ha esgrimit el regidor de la formació taronja.

A més, ha criticat, “no s’han tingut en compte en aquests pressupostos aspectes tan importants com l’ajuda als nostres hostalers i autònoms, i la millora els polígons perquè resulten atractius”. “El govern municipal s’ha oblidat d’una cosa tan fonamental quan al final són els sectors productius els que generen progrés, riquesa i benestar”, ha lamentat Vidal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.