Cs d’Alzira exigix el compliment de la moció contra els robatoris en el camp com a mostra de suport als agricultors

• María José Llopis:” la falta d’implicació del tripartit per a millorar la situació dels agricultors arriba al punt de no executar el que està aprovat”

Alzira, dijous 23 de novembre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha exigit “el compliment de la moció de Cs aprovada per unanimitat per a evitar els robatoris en els camps”. “Esta exigència és una manera de demostrar, una vegada més, el nostre suport als agricultors enfront de la deixadesa del tripartit”, ha manifestat.
Llopis ha destacat que “la moció de Cs preveu l’augment dels recursos humans i econòmics per a la seguretat en les zones rurals; la creació d’una Junta de Seguretat Rural d’àmbit municipal en què totes les parts implicades estiguen representades i l’establiment en punts estratègics de senyals d’informació on es facilite un telèfon de contacte directe per a alertar de qualsevol activitat delictiva o sospitós”.

“No obstant això, estes mesures no s’han executat per la falta d’implicació del tripartit per a millorar la situació dels agricultors”, ha afirmat la regidora qui també hi ha assenyalat que “les mocions s’aproven per a posar-les en pràctica o es convertixen en papers sense sentit”.

A més, l’edila ha destacat que “este és un problema de tots, i de nou, és necessari que totes les forces polítiques unisquen els seus esforços a implantar mesures que siguen eficaces”.

En la mateixa línia, ha indicat que “la gent està cansada de bones intencions perquè hi ha assumptes que són de sentit comú i no tenen res a veure amb ideologies sinó de fer les coses de la millor manera possible en benefici de la nostra ciutat. “És impossible avançar si no ens posem d’acord en allò que és responsabilitat de tots els partits polítics i de totes les institucions implicades, siguen públiques o privades”, ha conclòs la portaveu de Cs.

Deixa el teu comentari