Cs d’Alzira prega que s’escolte als veïns abans d’actuar al parc Pere Crespí

María José Llopis: “La pintura no és la solució per renovar este espai perquè incrementa el cost del manteniment”

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, MªJosé Llopis, ha pregat “a l’equip de govern que s’escolte l’opinió dels veïns abans d’actuar al parc Pere Crespí”. Llopis ha explicat que “en el passat es va prometre a l’associació de veïns que participarien en el disseny de la remodelació del parc però s’estan fent proves de pintura i anunciant les obres i ningú s’ha posat en contacte amb ells”.

La regidora de Cs ha assenyalat que “la pintura no és la solució per renovar este espai perquè incrementa el cost del manteniment”. A més, ha proposat “una neteja a fons per tornar a les llosetes una imatge millor”. També ha destacat que “la pintura no durarà res i en poc de temps tornarà a estar pitjor del que ho està ara”.

Llopis ha recordat que “les coses es fan perquè duren, de manera que no es malgasten els recursos”. “Per això, cal tindre en compte el manteniment abans de prendre una decisió”, ha constatat la coordinadora de Ciutadans a Alzira. “Recentment, estem comprovant com este factor no es té en compte i les coses es fan i es desfan sense comptar amb ningú”, ha puntualitzat Llopis.

Deixa el teu comentari