Cs d’Alzira presenta una moció per simplificar la sol·licitud del fraccionament del pagament d’impostos

Llopis: “Una bona gestió de l’administració ha de facilitar, en la mesura del possible, totes les gestions i tràmits als nostres veïns”

La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha presentat una moció “per simplificar la sol·licitud del fraccionament del pagament d’impostos municipals”. Llopis ha explicat que “actualment este tràmit obliga el contribuent a fer diferents gestions en diferents departaments de l’ajuntament i no permet el pagament domiciliat si és fraccionat”.

La regidora ha assenyalat que “en altres municipis propers este procés està simplificat en un únic tràmit i en una única oficina”. “Això redueix el temps invertit i les molèsties per al contribuent”, ha destacat Llopis, qui també ha afegit que “si per poder unificar tot el procés en una única gestió és necessari modernitzar el sistema informàtic i dissenyar un nou programa, caldria estudiar invertir en això”.

Llopis ha recordat que “la inversió en estes eines és el que veritablement facilita la vida als nostres veïns”. També ha apuntat que “una bona gestió de l’administració ha d’agilitar, en la mesura del possible, totes les gestions i tràmits als nostres veïns”.

Deixa el teu comentari