CSIF avisa de malestar i falta de planificació en la vacunació del personal d’hospitals d’atenció a pacients crònics

El sindicat CSIF denuncia el “malestar” entre els professionals sanitaris per la falta de planificació de Conselleria en la vacunació del personal dels hospitals d’atenció a crònics i de llarga estada (HACLE). La central sindical explica que després de rebre el divendres la instrucció de preparar la vacunació amb dosi de Pfizer i de comunicar als treballadors que començava hui a administrar-la, Conselleria va donar ahir l’ordre de suspendre-la fins a l’arribada de dosi de la vacuna de Moderna.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que aquests hospitals, com el Doctor Moliner, a la província de València; La Magdalena, a Castelló; o Sant Vicent del Raspeig, a Alacant, atenen pacients especialment sensibles, en bastants casos d’edat avançada i amb múltiples patologies. Fins ara la professionalitat del personal ha aconseguit evitar brots de contagis en uns recintes on l’entrada del virus podria causar fins i tot més estralls que en residències.

El sindicat critica la “falta de transparència” i avisa de la importància de la labor del personal que atén els HACLES, un col·lectiu que ronda els 1.500 professionals i que s’ocupa d’uns pacients que constitueixen un grup de risc davant el contagi.

Deixa el teu comentari