CSIF es concentra davant la Generalitat per a reivindicar la labor de la sanitat privada davant la pandèmia i exigir millores

El sindicat CSIF s’ha concentrat hui davant la Generalitat per a denunciar la “discriminació” que pateix el personal de primera línia en sanitat privada, concessions administratives i contractes. L’acte de protesta ha tingut lloc este matí en la plaça de Manises de València, baix el lema ´Tod@s estem en primera línia´. El sindicat ha entregat un manifest a Presidència de la Generalitat on explica les seues reivindicacions, que se centren en més atenció en prevenció, en l’abonament de la denominada paga covid o a denunciar el retard en la vacunació.

CSIF assenyala que esta discriminació afecta a diferents col·lectius, com el personal sanitari de la sanitat privada, els tècnics d’emergències sanitàries, el personal d’hemodiàlisi, seguretat i vigilància, els professionals de neteja i de manteniment o el personal de cafeteria de centres sanitaris, entre altres. En total, es tracta d’un ampli grup que abasta al voltant de 10.000 professionals que estan en primera línia.

Deixa el teu comentari