CSIF i CCOO demana reforços immediats de personal a l’hospital de la Ribera davant el col·lapse d’Urgències

CCOO demana la instal·lació d’una carpa

El sindicat CSIF de l’Hospital de La Ribera  demana reforços immediats de personal a l’hospital davant el col·lapse del servei d’Urgències, amb boxs quadruplicats i corredors habilitats com a zona de tractament. 

A més CCOO i el Personal del Servei celebra que la Direcció de l’Hospital de La Ribera ha tingut en compte la seua proposta de posar una carpa annexa al Servei d’Urgències per a donar una solució imminent  a la congestió actual del Servei d’Urgències i facilitar la separació de pacients i acompanyants amb patologia respiratòria i la resta de pacients amb altres patologies. 

També continua faltant personal, en tot el Departament en general, i en l’Hospital en particular. Durant el cap de setmana passat ha hagut un augment molt important de pacients ingressats amb patologia COVID-19, tant en les plantes com en la UCI, mentre que el Personal d’Infermeria no estava la plantilla completa en algun torn de treball en la UCI.

Davant de l’augment d’amenaces i agressions físiques que estan produint-se cap al personal en els Centres Sanitaris, tant presencials com en xarxes socials, telefòniques i agressions  físiques, com la que es va produir la setmana passada a una Infermera en el Servei d’Urgències, CCOO ha demanant a l’Administració que es prenguen mesures per evitar que continuen havent agressions i amenaces als professionals i que es faça una campanya dedivulgació per a que la ciutadania siga coneixedora de la situació sanitària 

Deixa el teu comentari