Cullera aconseguix la concentració més nombrosa de cotxes Tesla a Espanya

Un total de 41 vehicles elèctrics de la marca participen en la segona trobada nacional celebrada en la ciutat turística

Cullera va registrar este dissabte la concentració de cotxes Tesla més nombrosa aconseguida fins hui al nostre país. Un total de 41 vehicles de la marca capdavantera mundial en la fabricació d’estos automòbils participaren en la trobada nacional de Tesla Owners Espanya.

Per segon any consecutiu, la ciutat turística ha sigut la seu d’este esdeveniment, el més important de la marca i que durant el cap de setmana l’ha convertida en la capital del cotxe elèctric d’Espanya.

Els participants, arribats de totes les comunitats autònomes, van exposar els seus vehicles en el passeig Doctor Alemany, on malgrat la suau pluja, s’acostaren centenars de curiosos que pogueren vore els cotxes de prop, intercanviar impressions amb els propietaris i interessar-se per les seues prestacions.

En el cèntric carrer cullerenc van arribar a reunir-se cotxes valorats en més de 4 milions d’euros, i és que Tesla és una de les marques més elitistes d’un mercat, el dels automòbils elèctrics, que cada vegada s’obri més al gran públic amb altres models més accessibles donada l’aposta de totes les marques per la fabricació d’estos cotxes com a alternativa als combustibles tradicionals.

L’alcalde, Jordi Mayor, va participar en la trobada i va valorar l’aposta de Cullera per la sostenibilitat, que es traduïx en accions com la instal·lació de quatre electrolineres públiques durant el pròxim mes.

Precisament, el club Tesla Owners Espanya ha lliurat un premi a l’Ajuntament de Cullera per la seua aposta pel vehicle elèctric i per la col·laboració en l’organització de l’esdeveniment nacional de la firma, que s’emmarca dins les activitats impulsades dins de les accions de desestacionalització turística de la ciutat a través del Programa 52 de la regidoria de Turisme i en esta ocasió amb la col·laboració de l’Hotel Cullera Holiday.

Cullera és una ciutat compromesa en la reducció de la petjada del carboni i cada vegada fa més passos en eixe sentit. Durant els últims tres anys s’ha efectuat una aposta per la incorporació de vehicles i elèctrics al parc mòbil municipal així com al de l’empresa mixta Aigües de Cullera i de la Policia Local.

Deixa el teu comentari