Cullera aplicarà l’ús de drons per controlar l’aforament en les platges

Jordi Mayor destaca que les platges de Cullera són de les més extenses de la costa valenciana i descarta problemes de saturació

L’Ajuntament de Cullera ha anunciat hui alguns detalls del pla per obrir les platges i garantir la seguretat dels usuaris. Entre altres de les mesures que s’aplicaran, el consistori cullerenc ultima l’ús de les noves tecnologies i la creació d’una aplicació pròpia que per mitjà de l’ús de drons controlarà l’aforament en les seues platges.

Precisament el Ple municipal debatix i vota esta vesprada el reglament d’ús d’aeronaus pilotades per control remot per part de la Policia Local.

Les platges de Cullera es troben entre les més extenses de la Comunitat Valenciana ja que la localitat compta amb més de 15 quilòmetres de costa, part de la qual alberga extensos arenals. 

Conscient d’esta realitat geogràfica, l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha expressat la tranquil·litat del municipi pel que fa a un possible problema de saturació. «L’Ajuntament no preveu problemes d’aforament ja que comptem amb unes de les platges amb més extensió d’arena de la costa valenciana», explica.

«Ni tan sols en un dels millors diumenges d’agost s’han saturat les platges», continua la màxima autoritat local.

Desinfecció

Este pla d’obertura de les platges de Cullera també contempla intensificar les mesures de neteja i desinfecció en zones comunes com per exemple poden ser els llavapeus o la resta d’infraestructures. 

Així doncs, el pla perseguix garantir que la ciutat serà una destinació segura este estiu, que estarà completament preparada per a rebre turistes i que protegirà la seguretat dels ciutadans i ciutadanes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.