Cullera asfalta més de 20.000 m² de camins rurals

L’ajuntament aconseguix que s’arreglen les vies destrossades per les obres de l’A-38

CULLERA. 27-02-17. Era una reivindicació de feia anys i ara, per fi, ha sigut atesa. Cullera ha vist complida la seua demanda d’asfaltar els camins rurals afectats per les obres de l’A-38. La setmana passada es van dur a terme els treballs amb els quals s’han reparat més de 20.000 m² de vies agropecuàries que portaven molt temps en mal estat.

L’alcalde de la localitat, Jordi Mayor, va visitar el dissabte alguns dels camins reparats juntament amb el regidor d’Agricultura, Marc Joan. A l’acte van assistir altres membres del govern local, de la Corporació Municipal, representants del Consell Agrari, el diputat en el Congrés Joan Baldoví i regidors de poblacions veïnes.

L’alcalde va ressaltar que esta actuació ha fet justícia als agricultors que utilitzen els camins amb assiduïtat i, especialment, amb els arrossers, que durant les últimes campanyes havien patit les conseqüències de la destrossa de bona part dels camins de la partida. Mayor va agrair el «treball ben fet» per a aconseguir que s’hagen reparat els camins.

Per la seua banda, Joan va mantindre que «ha fet falta l’arribada d’un nou govern municipal perquè des de l’ajuntament es pressionara al Ministeri i ens repararen estos  camins».

Els camins reparats són l’Assegador Rabassades, Barranquets, Allargats i les Xafarines. «Per ací abans no es podia passar, es produïen avaries pels clots i hi ha hagut accidents; ara se circula amb total normalitat», remarca Joan, qui destaca que en «any i mig estem asfaltant a Cullera més camins rurals que en tota la dècada anterior».

 

Deixa el teu comentari