Cullera atén per Whatsapp els turistes en sis idiome

La Tourist Info amplia el seu servici i ja oferix informació online a través de múltiples canals

CULLERA. 22-02-17. Rebre informació turística de Cullera és ara més fàcil que mai i a més en sis idiomes diferents. La regidoria de Turisme acaba d’iniciar un servici d’atenció via Whatsapp de manera que qualsevol persona amb esta aplicació pot realitzar les seues consultes sobre diversos aspectes relacionats amb l’àmplia oferta de la ciutat.

L’atenció es realitza en castellà, valencià, anglés, francés, italià i alemany, segons ha explicat este matí el regidor de l’àrea, Javier Cantos. Es tracta d’un nou sistema en el qual Cullera és una de les destinacions turístiques valencianes pionera en la seua implantació.

«Des que arribàrem al govern hem millorat substancialment l’atenció al turista», indica Cantos, qui destaca que actualment un visitant disposa de múltiples canals diferents per a rebre la informació del municipi. D’una banda, la tradicional atenció via telefonada de veu i per una altra el servici d’enviament de missatges a través del web www.culleraturismo.com. No falten els correus electrònics.

Així mateix, Cullera Turisme compta amb dues aplicacions mòbils pròpies (Cullera Turismo i Cullera Museos) a més d’estar present i atendre consultes en les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. En les mateixes instal•lacions de la Tourist Info existix una pantalla tàctil interactiva d’informació.

Paral•lelament, Cullera proporciona en format paper una completa guia i diferents fullets tematitzats. «En un any i mig hem multiplicat els esforços per a oferir la millor atenció personalitzada al turisme», destaca Cantos, «la qual cosa es traduïx en una bona valoració que rebem per part dels nostres usuaris segons demostren les enquestes de satisfacció que realitzem».

El servici s’atén en horari d’obertura de la Tourist Info enviant un whatsapp al número 661 21 31 55. Els tècnics de turisme són els qui responen a les demandes dels usuaris.

El whatsapp ha entrat en funcionament fa poc de forma experimental i de moment el municipi valora positivament l’acceptació. «A més, el fet que atenguem en sis idiomes diferents fa més fàcil la comunicació amb el visitant, que se sent més còmode quan se li respon en la seua pròpia llengua», exposa el responsable de Turisme.

Destinació intel•ligent

Cullera se situa d’esta manera com una de les destinacions turístiques intel•ligents de la Comunitat Valenciana. En l’últim any i mig el municipi s’ha embarcat en un ambiciós projecte, Cullera City Tour, de digitalització de la informació turística i de l’atenció al visitant. Amb ell no solament ha vertebrat en una sola plataforma virtual tota la seua oferta gastronòmica, cultural o d’oci sinó que a més ha millorat l’atenció a l’usuari a través dels canals digitals.

La bona atenció de la Tourist Info de Cullera està avalada pels organismes certificadors. L’oficina compta amb la Certificació SICTED, que acredita la qualitat en la destinació turística, i amb la Q de Qualitat.

Accessibilitat

El punt d’atenció al turista compta a més amb innovadors sistemes per a atendre les persones amb capacitats especials. Recentment, ha incorporat un bucle magnètic, que possibilita atendre a usuaris amb algun tipus de dificultat auditiva mitjançant l’ampliació dels sons.

L’oficina està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, rampes d’accés a l’oficina, entrada principal i entrada accessible pel Passeig Marítim. També disposa de fullets amb servicis i recursos accessibles del municipi i material informatiu turístic de consulta de la Comunitat Valenciana en Braille. En un altre ordre de coses, s’autoritza l’accés a gossos guia i d’assistència.

Deixa el teu comentari