Cullera avança en la seua aposta per un turisme intel·ligent i sostenible

La ciutat optarà al Programa Extraordinari de Sostenibilitat Turística en Destinació 2021-2023 de la Secretaria d’Estat de Turisme

L’Ajuntament de Cullera optarà al Programa Extraordinari de Sostenibilitat Turística en Destinació 2021-2023 de la Secretaria d’Estat de Turisme. Un programa finançat pels fons europeus Next Generation que permetrà traçar l’estratègia per a la modernització de l’economia espanyola i enfrontar-se als reptes turístics de la pròxima dècada.

L’objectiu d’este projecte estatal és ajudar a la transformació del municipi com a destí turístic intel·ligent i, a més, implica actuacions en l’àmbit de la sostenibilitat, accessibilitat, digitalització, innovació, mobilitat, eficiència energètica, etc.

Precisament, este matí, el director general de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, ha estat, junt amb l’alcalde, Jordi Mayor, i la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, traslladant la importància d’este projecte als principals agents socioeconòmics de la ciutat.

Al mateix temps, Cullera compta també amb un Pla Director de Destinació Turística que fonamentarà l’eix vertebrador per a sol·licitar el pla de sostenibilitat turística de Cullera. 

Comenta la notícia