Cullera efectua controls d’alcohol i drogues fins al dia 18

L’ajuntament rep un nou vehicle de la DGT per a la vigilància del trànsit

nou-vehicle-dgtCULLERA. 12-12-16. La Policia Local de Cullera inicia hui una campanya de control d’alcohol i drogues al volant. L’acció es realitza en col·laboració amb la Direcció general de Trànsit (DGT) i es desenvoluparà fins al pròxim dia 18, segons ha explicat este matí  l’alcalde de la localitat i regidor de Policia —en substitució per la baixa per maternitat de María José Terrades—, Jordi Mayor.

La campanya té lloc en tot l’Estat amb motiu del Nadal. En estes dates els menjars i sopars d’empresa són habituals i la ingesta d’alcohol i el consum de substàncies prohibides es dispara per la qual cosa la perillositat al volant augmenta.

La Policia cullerenca ja ha portat diversos controls en els últims anys en col·laboració amb la DGT. De fet, Cullera va ser pionera en 2014 en la realització de controls de drogues i compta amb agents especialitzats en esta matèria.

L’objecte de la campanya és augmentar la seguretat vial i evitar tragèdies al volant, destaca l’alcalde. «Són dates molt complicades i els controls policials servixen no solament per a dissuadir sinó també per a conscienciar sobre el consum responsable», detalla Mayor.

Per a desenvolupar millor esta labor, l’Ajuntament de Cullera acaba de rebre de la DGT un nou vehicle totalment equipat per a tasques de vigilància en el trànsit rodat. A més, s’han rebut dos etilòmetres.

A banda, el consistori té subscrit amb la Prefectura Provincial de Trànsit un conveni pel qual s’ha dotat al municipi d’unitats de detecció de drogues per a facilitar la realització d’estes proves.

 

Deixa el teu comentari