Cullera eleva fins als 7,4 milions d’euros la inversió en obra pública

L’Ajuntament de Cullera superarà enguany les previsions d’inversió en obra pública i eleva fins als 7,4 la injecció econòmica per a la construcció de noves infraestructures o l’adequació de les ja existents.

Es tracta d’1,4 milions més dels previstos per l’equip de govern, que a mitjan any havia projectat una despesa en este capital que rondava els 6 milions d’euros. Això suposa un increment del 23,33 %.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha assenyalat que el bon resultat pressupostari de l’any passat els ha permés augmentar la inversió prevista gràcies al superàvit aconseguit pel consistori.

D’esta forma, Cullera efectuarà la major inversió en obra pública en dècades després de diversos anys en què el municipi, llastrat pel deute i el restrictiu pla d’ajust, a penes havia pogut destinar recursos per a esta mena d’intervencions.

Com a exemple, entre els anys 2015 i 2018 solament es va poder invertir 3,5 milions, la qual cosa ja va suposar un canvi substancial respecte al període de crisi previ quan eixa  xifra era pràcticament pròxima a zero.

Ara, gràcies al superàvit i al fet que el Govern d’Espanya va permetre als ajuntaments gastar-lo en inversions financerament sostenibles, s’estan escometent o es duran a terme al voltant de mig centenar d’obres.

En estos moments, Cullera executa ja la majoria dels treballs i la previsió és que durant els pròxims mesos la major part d’ells queden finalitzats.

Deixa el teu comentari