Cullera és el sisé municipi d’Espanya que més inverteix en Serveis Socials

Així ho ha assenyalat l’estudi anual de l’Associació de Directors i Gerents en Serveis Socials, en el qual s’analitzen un total de 4074 municipis de tot l’Estat.

Cullera és el sisé municipi d’Espanya i el primer de la Comunitat Valenciana que més inverteix en Serveis Socials. Així ho ha assenyalat l’estudi anual de l’Associació de Directors i Gerents en Serveis Socials, en el qual s’analitzen un total de 404 municipis de tot l’Estat.

En concret, Cullera gasta una mitjana de 204 euros per habitant i dedica un total de 4,5 milions d’euros del seu pressupost a Acció Social.

Estes xifres permeten que la ciutat riberenca s’incloga dins del rànquing d’ajuntaments considerats d’Excel·lència Social.

D’acord amb aquest estudi, la ciutat riberenca supera a totes les capitals de província d’Espanya en polítiques socials i solament es veu superada pels municipis bascos d’Errenteria, Santurtzi, Arrasate, Eibar i l’andalús d’Alcalá la Real.

De la mateixa manera, Cullera ofereix ajudes d’emergència social per a garantir l’alimentació i l’habitatge a les persones que manquen de recursos. En eixa línia, disposa també de programes per a lluitar contra la pobresa energètica i paga rebuts de llum i d’aigua a famílies en risc d’exclusió.

Deixa el teu comentari