Cullera ha sigut saquejada pel pirata Dragut

La recreació històrica del desembarcament i saqueig del pirata Dragut que va tenir lloc a Cullera, ha estat tot un èxit.

Els veïns i les veïnes de Cullera han reviscut el desembarcament i el saqueig del pirata turc Dragut. Mitjançant una recreació històrica, els visitants van poder veure com aquests pirates sembraven terror pels carrers del poble recorrent-los des de la plaça d’Espanya fins a arribar als Jardins del Mercat Municipal amb llances, espases i gumies.

La teatralització s’emmarca dins del Programa 52 de la regidoria de Turisme, un conjunt d’accions impulsades pel consistori que busquen dinamitzar i desestacionalitzar el turisme de la zona. Aquest any, una de les principals novetats ha estat l’ampliació d’aquesta recreació a dos dies

No sols el grup teatral Fandango va participar en l’esdeveniment, ja que els carrers van acollir a diferents comerciants, ells mateixos van destacar que el negoci al qual es dedicaven o tenien per hobby va perdent-se amb els anys.

Un esdeveniment que ha permés atraure un flux de visitants per tal d’incentivar el consum local i turístic i contar als més menuts els successos que van ocórrer aquell 25 de maig.

Deixa el teu comentari