Cullera incorpora 15 policies locals com a funcionaris de carrera

Tots ells estaven com a interins i han aprovat la plaça en propietat

La Policia Local de Cullera ha incorporat 15 policies més a la seua plantilla després que estos, que estaven com a interins, hagen passat un procés selectiu i  aprovat la seua plaça en propietat.

Sis d’ells han pres posició del seu càrrec este matí en un acte al Saló de Plens de la Casa Consistorial. A esta presa de posició han assistit l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, la regidora de la Policia Local, Maria José Terrades, la regidora de Recursos Humans, Silvia Roca, i el Cap de la Policia Local, Juan José Figueres.

L’alcalde els ha transmés la seua enhorabona i ha destacat que «Cullera ara comptarà amb policies amb trajectòria al municipi i que ja coneixen la ciutat i que això ens ajudarà a tindre tots els nostres espais cada volta més segurs».

La regidora Terrades ha explicat que la resta de policies prendran posició una vegada acaben el seu procés de formació que començarà el proper mes i que té una durada de quatre mesos.

Estos policies, que s’incorporen com a funcionaris de carrera a l’administració local, passaran a formar part d’una Policia Local cullerenca que cada volta està més preparada i especialitzada. Exemple d’esta són les unitats específiques com la Canina, la de Seguretat Viària, la de Barri o la Unitat Dron, esta última fent un paper crucial en el control de l’aforament a les platges del municipi.

Comenta la notícia