Cullera inicia la recta final cap a les Falles de 2016.El Mig Any congrega a 1.300 fallers en un sopar de germanor organitzat per la JLF

Mig Any 2CULLERA. 21-09-15. Les Falles del 2016 a Cullera ja escalfen motors. Este dissabte, 1.300 fallers participaren en el tradicional sopar del Mig Any Faller, un acte organitzat per la Junta Local Fallera (JLF) que marca el tret d’eixida de la recta final cap a l’inici de les festes del foc.

Les 15 comissions de la localitat convisqueren en un excel·lent ambient de germanor i iniciaren d’esta forma els preparatius de la part més intensa del calendari faller que ara comença després de les vacances d’estiu.

La nova presidenta de la JLF, Loles García, va viure el seu primer Mig Any Faller al capdavant del col·lectiu després d’haver accedit fa uns mesos al càrrec junt amb la seua executiva. García es va mostrar «altament satisfeta» per la gran resposta dels fallers del municipi que ompliren el pàrquing Enrique Chulio, el que al seu parer demostra que «ja hi ha ganes de Falles i que la festa està més forta i viva que mai».

La responsable de la JLF animà a les comissions a «treballar de valent» de cara al calendari festiu i destacà que el Mig Any Faller servix no solament per conviure sinó per dinamitzar l’economia municipal.

«En un acte com este, on reunim més d’un miler de persones, col·laborem directament amb les empreses de Cullera encarregades de proveir-nos i de fer el muntatge, pel que una vegada més els fallers contribuïm a impulsar el nostre teixit empresarial i es demostra el pes i la importància econòmica de la festa més enllà de la cultura i la tradició», destacà.

Al sopar es va gaudir d’una torradeta popular i una discomòbil, a més de celebrar-se una rifa. Una vegada més, l’Ajuntament de Cullera ha col·laborat en el muntatge i donà el seu suport al col·lectiu faller amb la presència de distintes autoritats locals, entre elles l’alcaldessa accidental, Sílvia Roca, així com el regidor de Festes, Javier Cerveró, entre d’altres, a més de representants dels distints grups polítics que conformen la Corporació Municipal.

 

 

Deixa el teu comentari