Cullera instal·larà ‘Punts Violeta’ per a previndre agressions masclistes.

A més, també hi haurán estands informatius sobre les conseqüències del consum abusiu d’alcohol.

L’Ajuntament de Cullera es prepara per a acollir les seues festes Majors amb la prevenció d’agressions masclistes i en el consum abusiu de begudes alcohòliques. Per a això s’instal·laran punts violeta i estands informatius de prevenció de consum d’alcohol en les celebracions nocturnes on es preveu una major afluència de persones.

A l’espai hi haurà una psicòloga, criminòloga i advocada especialitzades en gènere i polítiques d’Igualtat. Els punts violeta estaran actius des de les 22:30 de la nit fins la matinada en alguns dels actes festius més multitudinaris com el Festival Marítim, el ball de les disfresses, i en la presentació del Medusa Sunbeach Festival 2019.

A banda, l’espectacle de Queen i el concert de Lola Índigo comptaran amb espais informatius sobre el perill d’associar l’alcohol amb la diversió i les conseqüències d’un consum abusiu. Els estands estaran oberts els dies 27 d’abril i 2 de maig en el passeig Doctor Alemany. Les accions estan dirigides principalment a un públic en edat adolescent.

Les dues accions se sumen a l’estratègia global del consistori en la lluita contra aquestes problemàtiques la incidència de les quals augmenta durant els períodes festius.

La iniciativa s’ha dit a terme des de la regidoria d’Igualtat i la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives en col·laboració amb Festes i comptaran amb experts de les ONG Creu Roja i Controla Club.

Deixa el teu comentari