Cullera instal·larà una pantalla gegant per a seguir la final de la Copa del Rei

Els aficionats al futbol podran gaudir en gran este dissabte de la final de la Copa del Rei entre el València Club de Futbol i el Futbol Club Barcelona a través d’una pantalla gegant que l’Ajuntament de Cullera instal·larà en el passeig Doctor Alemany.

El consistori ha organitzat la Festa Valencianista ‘A per la Copa’ en la qual es podrà seguir en directe per televisió l’encontre futbolístic que es disputarà en l’estadi Benito Villamarín de Sevilla a partir de les 21 hores.

Una festa valencianista amb l’actuació de Pepa Blasco amenitzarà els prolegòmens del partit entre el València CF i el FC Barcelona

La pantalla led compta amb unes dimensions de 6 metres d’ample per dos de llarg perquè el partit puga vore’s sense problema per part dels milers d’afeccionats que s’esperen.

A més, el consistori instal·larà 1.000 cadires per a comoditat dels assistents, que també podran fer ús de les terrasses dels locals d’oci i restauració que es troben en la zona.

Animació prèvia

No obstant això, la festa futbolera de Cullera donarà començament abans. A partir de les 19.30 hores hi haurà ambientació musical i es projectaran audiovisuals commemoratius del centenari de la fundació del València CF.

El plat fort previ a la gran final el protagonitzarà la cantant cullerenca Pepa Blasco, qui interpretarà davant el públic un repertori de cançons valencianistes per a obrir boca abans de l’esperada final.

L’Ajuntament també repartirà 500 aplaudidors perquè els aficionats puguen animar als seus equips i aconseguir, d’esta manera, un ambient plenament futboler.

Deixa el teu comentari