Cullera invertirà 214.000 euros per a rehabilitar el Pont de Ferro

Amb aquesta actuació l’Ajuntament vol posar en valor el viaducte de ferro més antic de la Ribera convertint-lo en un mirador sobre el Xúquer.

Cullera ha rebut la visita del President de la Diputació, Toni Gaspar. Acompanyat per l’alcalde, Jordi Mayor i diferents membres de la corporació municipal han visitat algunes de les actuacions que s’estan realitzant al municipi gràcies, en part, a les inversions de la Diputació de València.

En aquesta visita, el consistori ha aprofitat per a anunciar la rehabilitació del Pont de Ferro, el viaducte de ferro més antic de la Ribera amb una inversió de 214.000 euros.

 

Per la seua banda, Gaspar ha recordat que aquestes actuacions amb diners provincials es decideixen directament per part dels Ajuntaments, als quals aquesta legislatura han arribat el doble d’inversions.

 

En la seua estada a Cullera, el president provincial, ha visitat les obres de rehabilitació del cèntric carrer del Riu així com les del Pont de Pedra, ambdós finançades parcialment amb fons de la Diputació.

Deixa el teu comentari