Cullera llança les bases de la primera edició del premi literari ‘Novel·la i Falles’

L’obra guanyadora serà premiada amb 3.000 € i publicada per l’Editorial Bromera

L’Ajuntament de Cullera llança les bases de la primera edició del premi literari ‘Novel·la i Falles’. Una iniciativa cultural que posa de manifest la importància i l’arrel que tenen les falles a la ciutat a través de la novel·la en valencià.

Este premi se suma a les propostes culturals del consistori i premiarà a la millor obra ambientada en el món faller, una de les tradicions socioculturals més representatives i identitàries dels valencians i valencianes.

Les obres hauran d’estar escrites en valencià i la seua extensió serà d’un mínim de 100 pàgines i un màxim de 200. El guanyador o guanyadora rebrà 3.000 € i l’Editorial Bromera publicarà la seua novel·la.

El consistori ha habilitat un espai en la web municipal, en l’adreça www.cullera.es/va/page/premi-literari-novella-falles, on es poden consultar les bases d’este premi. Per a qualsevol dubte o més informació, els aspirants han de cridar el telèfon 96 172 46 16 o escriure un email a casacultura@cullera.es

El termini de presentació finalitzarà el 15 de novembre de 2020 i hauran de ser entregats en format PDF.

El premi s’atorgarà en un acte cultural celebrat abans de les Falles del 2021, moment en el qual l’obra vencedora es presentarà ja publicada.

Deixa el teu comentari