Cullera llança «Un verano como los de antes»

La nova campanya promocional impulsada per l’Ajuntament de  per a atraure al turisme nacional

«Un verano como los de antes» és la nova campanya promocional impulsada per l’Ajuntament de Cullera per a atraure al turisme nacional de cara a este estiu. 

Els plaers de les xicotetes coses, els records d’unes vacances a la platja i les escenes quotidianes amb amistats i familiars són els eixos d’una campanya que pretén potenciar el sector turístic local.

A través de diverses accions, Visit Cullera pretén posar de rellevància la importància de tot allò que hem trobat a faltar durant estos últims mesos i que la ciutat posseeix en plenitud. Gaudir de llegir un llibre prenent el sol o construir castells d’arena a la vora del mar, traçar les amistats de la infància i veure a la gent que estimes, prendre un aperitiu a les terrasses, la calma d’un passeig pel passeig marítim, unes vacances a la platja, etc.

Des de la regidora de turisme s’aposta per construir records i vivències rememorant les vacances de la infància, aquelles que han marcat diverses generacions i que ara, després d’esta situació inevitable que ha experimentat la societat, han cobrat especial importància.

Comenta la notícia