Cullera millora els gimnasos de la Partideta i el Pavelló Cobert

L’ajuntament invertix en nova maquinària per a un servei que usen diàriament 120 persones

L’Ajuntament de Cullera ha efectuat millores en els dos gimnasos municipals situats en el poliesportiu La Partideta i el Pavelló Cobert amb una inversió en maquinària nova que ascendix a 15.000 euros.

Dins de la variada oferta d’activitats esportiva que s’oferixen des de la regidoria d’Esports, es troben les dos sales de musculació situades en estes instal·lacions.

El servei de gimnàs compta amb un ús diari pròxim als 60 abonats cada unes d’elles i suposa una oferta molt important, ja que atén les demandes de tots aquells que busquen un entrenament complet basat en el treball de la força i la resistència principalment.

Estes sales estan distribuïdes en tres zones, una zona de pes lliure, una altra de càrdio i una zona de màquines selectoritzades.

En una primera fase, es van equipar amb material de càrdio mitjançant l’adquisició d’una cinta de córrer i una màquina el·líptica. En esta segona fase, s’ha dut a terme la renovació de tota la maquinària selectoritzada de la sala del Pavelló i la millora d’algunes d’estes màquines del Poliesportiu així com el pintat de tots dos recintes.

El material adquirit és de la marca JOHNSON de l’empresa Johnson Health Tech, sens dubte una de les cinc millors empreses del món en la fabricació i distribució d’este tipus d’equipament, apunten els tècnics municipals.

El regidor de l’àrea, Javier Cerveró, ha destacat que la renovació de la maquinària era una de les demandes prioritàries dels usuaris que ara ha sigut atesa pel consistori.

Deixa el teu comentari