Cullera millora la senyalització vial del municipi

Serveis Exteriors elimina un punt perillós per a la circulació en el Raval de Sant Agustí, petició llargament reivindicada pels veïns

 CULLERA. 26-04-16. L’Ajuntament de Cullera ha iniciat estes setmanes un procés de millora integral de tota la senyalització vial del municipi. Les tasques s’estan realitzant conjuntament entre la Brigadeta municipal, els serveis municipals de pintura i amb el suport de personal contractat a través de la Borsa Social d’Ocupació, segons ha informat el regidor delegat de l’àrea, Salva Tortajada.

SenyalitzacióEl consistori ha decidit dur a terme estes actuacions en el mes d’abril abans de l’arribada de la temporada estival per a evitar problemes de talls de carrer i congestions de tràfic, detalla l’edil. «La millora era més que necessària perquè hi havia zones en les quals la senyalització ja era amb prou faenes visible», destaca.

 Aprofitant este llavat de cara, s’estan implementant mesures d’estalvi i de millora de la seguretat vial. Entre elles, s’ha decidit reformular el disseny dels passos de vianants per a gastar menys pintura i evitar lliscaments sobre l’asfalt que patien les motocicletes.

 Per açò, els passos solament es pintaran en els seus extrems i no les ratlles completes, imitant el model que ja se seguix en grans ciutats com València, Madrid o Barcelona. «Ens permet estalviar en material i a més atenem les reivindicacions de molts motoristes que havien denunciat caigudes per efecte lliscant de la pintura», precisa Tortajada.

 Part d’estes labors de millora de la seguretat vial també s’han finançat amb la partida pressupostària de la Policia Local, regidoria que dirigix l’edil María José Renart.

 Seguretat en la Bellotera

 En un altre ordre de coses, després d’anys de reivindicacions, s’ha procedit a suprimir un punt perillós per a la circulació en el carrer Russafa (barri del Raval de Sant Agustí) a l’altura del solar de la Bellotera.

Els veïns havien reclamat llargament que s’implementaren  les mesures de seguretat necessàries per a evitar possibles caigudes al buit de vehicles en cas d’accident, ja que entre l’asfalt i el solar citat existix un desnivell de més d’un metre  sense que hi haguera fins hui cap barrera que impedira la caiguda. Ara, s’ha reforçat el mur i s’han col·locat barreres ‘New Jersey’, que eviten eixides de la via, conclou Tortajada.

 Finalment, en la carretera del Marenyet i en el Segon Collao s’han pintat les línies de la carretera per a millorar la seguretat posat que no existien, una altra de les peticions ciutadanes que havia rebut el consistori.

Deixa el teu comentari