Cullera obri les inscripcions per al IV Concurs de Paella

La quarta edició del Concurs de Paelles se celebrarà en Cullera el pròxim mes de febrer. El dia 12 serà el torn per a la competició local, que ja porta tres edicions, i la final nacional el dia 26. Aquest any servirà, a més a més, com a homenatge al prestigiós gastrònom Salvador Gascón.

Cullera serà en febrer sinònim de paella.

El Concurs de Paella de Cullera arribarà el pròxim més de febrer a la localitat de la Ribera baixa amb la seua quarta edició.

Aquest certamen gastronòmic impulsat per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Hostaleria i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, busca fomentar la Paella de Cullera, però no sols això, també pretén promocionar l’oferta històrica, cultural i natural del municipi.

La cita comptarà amb dues jornades. La primera el dimarts 12 de febrer amb la competició local, que tindrà lloc als Jardins del Mercat. La final nacional serà el dia 26 en la Plaça de la Constitució.

Aquest any, segons ha recalcat l’alcalde Jordi Mayor en les seues declaracions, servirà com a homenatge a Salvador Gascón, pare de la gastronomia valenciana i Medalla d’Or de Turisme en 2008.

Gascón, qui va faltar el passat octubre, va idear la recepta de la Paella de Cullera en 2016.

El concurs, que fa quatre anys que se celebra, ja ha gaudit del reconeixement personalitats de la gastronomia valenciana com Quique Dacosta o Susi Díaz.

Les inscripcions per a participar en la quarta edició del Concurs de Paella de Cullera ja estan obertes.

Deixa el teu comentari