Cullera prepara activitats gratuïtes per a celebrar el Dia Mundial del Turisme

Cullera ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes per tal de commemorar el Dia Mundial del Turisme, que se celebra el proper diumenge 27 de setembre. Així, Visit Cullera pretén impulsar alguns dels atractius i productes turístics més interessants que hi ha a la localitat. La capital turística de la Ribera començarà estes activitats demà amb una jornada de portes obertes al Refugi de la Guerra Civil situat al Mercat Municipal. Seguint amb esta jornada el divendres 25 de setembre també estarà obert al públic el Museu Faller.

Pel que fa a la celebració del Dia Mundial del Turisme d’este diumenge, des de l’Ajuntament de Cullera s’han preparat rutes turístiques guiades, experiències de turisme ornitològic així com més jornades de portes obertes.

Així mateix, este diumenge també estarà obert el Jardí Botànic en horari de matí i el Castell de 10.00 a 13.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores. A més, cal assenyalar que al Castell es troba ara l’exposició de pintura ‘L’Ombra del Castell’ de José J. Gimeno Navarro.

Este mateix dia i en reconeixement a la llavor del sector turístic de Cullera, el Pont de Pedra encendrà les seues llums de color roig a la nit.

Deixa el teu comentari