Cullera es prepara per al II Festival Internacional de Rugbi Inclusiu

L’esdeveniment fomenta que tant persones amb i sense discapacitat com hòmens i dones practiquen esport junts

Este cap de setmana Cullera serà la seu del II Festival Internacional Tri de Rugbi Inclusiu, un esdeveniment esportiu amb un extens programa d’activitats en el qual els partits són només una part de les jornades.

El festival perseguix un doble objectiu, animar al fet que persones amb i sense discapacitat juguen juntes i sense diferències per sexe.

Se celebrarà este cap de setmana a Cullera, els dies 7, 8 i 9. Participaran els equips BUC Rugby (Barcelona), Les Abolles Rugby Club (València), The Clan Tri Scotland (Escòcia), Tatami Rugby Club (València), Hernani CRE (Hernani) y El Clan TRI-Espurna de Cullera.

Els partits es disputaran el dissabte a la vesprada de 16.30 a 19.30 hores en el camp de rugbi Juan Palomares Corella de la Partideta. El format dels partits és diferent de l’habitual perquè s’ha pensat a utilitzar solament mig camp, amb un atac de banda a banda que permeta dur a terme diversos partits alhora i un joc més dinàmic i divertit.

La resta del temps els participants podran conéixer Cullera gràcies a un programa d’activitats repartides per tota la població. Activitats aquàtiques i en l’arena en la platja del Marenyet, pícnic, sopars en el Mercat Municipal i el parc Daniel Clar i, per al diumenge, Aquopolis.

El Festival ha sigut organitzat per Trust Rugbi Spain, el Cullera Forval Rugbi Club i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cullera, encapçalada per Javier Cerveró. A més, compta amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Rugbi, la Generalitat Valenciana i el consistori.

Cerveró es mostra satisfet que Cullera siga la seu de la segona edició d’este festival convertint-se en un altaveu per a transmetre valors d’inclusió tant en el món de l’esport com fora d’ell.

Deixa el teu comentari