Cullera present a Madrid Fusión

La ciutat reivindica la seua restauració i oferta gastroturística en la fira nacional més important de la gastronomia

La capitalitat gastronòmica de l’arròs de Cullera ha arribat este matí fins Madrid Fusión, un dels congressos nacionals més importants quan a gastronomia i aliments. La ciutat ha presentat la seua nova marca turística que posa èmfasi en el seu producte estrella: l’arròs i el seu origen, Cullera.

Ho ha fet de la mà del Club de Producto ‘Artesanos del Arroz’, el club selecte local de restaurants i mestres cuiners que “s’encarrega d’agafar la matèria prima dels nostres camps i de la nostra llotja per elaborar eixos arrossos tan especials que fan que la gastronomia siga una de les excuses i motius pels quals ens visiten”, segons ha assenyalat este mateix matí l’alcalde Jordi Mayor.

De fet, Mayor ha destacat que “vindre a Cullera a disfrutar del nostre paradís de platges i combinar-ho disfrutant d’una bona paella és el nostre plat fort”, al mateix temps que ha afegit que esta promoció i la campanya turística de l’estiu van de la mà “per eixa anhelada recuperació i impuls econòmic que ens faça oblidar l’any de la pandèmia”.

Cullera ha pres força a Madrid Fusión en les dues marques gastronòmiques a les quals s’ha adherit en les darreres setmanes, la marca gastroturística ‘L’Exquisit Mediterrani’ de Turisme Comunitat Valenciana i en la xarxa nacional de destinacions gastronòmiques ‘Saborea España’.

En esta línia, la regidora delegada de Turisme, Débora Marí, remarca que “hem vingut a presentar la nostra aposta per la identitat gastronòmica de Cullera ja que esta és la cita per excel·lència del país, i també hem tingut presència a ‘Saborea España’ donada la recent incorporació de Cullera i la nova marca”.

Deixa el teu comentari