Cullera presenta «Atén», el nou servei d’atenció a la ciutadania que facilita i agilitza els tràmits municipals en un únic espai

En els dos primers mesos de 2021 s’han atés més de 2.300 persones

El veïnat de Cullera compta amb una nova oficina i servei d’atenció ciutadana que agilitza i millora la relació entre la població i l’administració local gràcies a la finestreta única. ‘Atén’, tal com s’anomena este servei, és un espai centralitzat tot en un mateix edifici, el baix de la Casa Consistorial, que evita els desplaçaments entre les distintes oficines municipals.

La posada en marxa d’esta oficina permet facilitar la tramitació burocràtica en un únic punt, disminuint les càrregues administratives per a la ciutadania i, per tant, ser més eficients a l’hora de comunicar-se amb l’Ajuntament.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, el director general d’Administració Local, Antoni Such, i membres de la corporació local han presentat el funcionament d’’Atén’ que porta obert des de principis de gener d’enguany, i que en els dos primers mesos, ja ha atés a més de 2.300 persones.

Els ciutadans de Cullera disposaran d’atenció a l’avantguarda , amb un servei  obert ininterrompudament de 8.30 del matí a 6 de la vesprada en el baix de la Casa Consistorial. 

l’Ajuntament de Cullera també està apostant per la Seu Electrònica i per aplicar les tecnologies de la informació i la comunicació en les relacions amb l’administració local. 

A hores ja són més de 50 tràmits electrònics els que es poden fer des d’este portal web.

Deixa el teu comentari