Cullera preveu penjar el cartell de complet en Setmana Santa

La regidoria de Turisme afronta el primer període fort de la temporada amb les millors expectatives dels últims anys / Platges posa en marxa este dissabte el servici de socorrisme

CULLERA. 07-04-17. Després de l’èxit de les Falles, Cullera afronta l’inici de la Setmana Santa amb les millors expectatives dels últims anys. La regidoria de Turisme que dirigix Javier Cantos ha donat hui a conéixer les previsions d’ocupació per al primer període fort de la temporada i les xifres no poden ser millors.

«Enguany pràcticament penjarem el cartell de complet», ha indicat l’edil, ja que molts dels establiments hotelers ja estan al 100 % de reserves i uns altres no baixen del 90 % en els dies forts.

De fet, l’afluència de visitants en la tourist info ja es deixa notar i es preveu que a partir d’este divendres l’arribada de turistes siga important. La majoria que espera Cullera són nacionals, encara que els estrangers també tindran el seu pes dins de la tendència de creixement del mercat internacional. Per a la coneguda popularment com a ‘segona setmana de Pasqua’ s’esperen turistes de la Comunitat Valenciana.

Ple en els apartaments

Els apartaments turístics també preveuen omplir. Des de l’Associació d’Immobiliàries de Cullera (ASIM) apunten que les sensacions són bones i millors que les de l’any passat. Un altre detall que perceben és que un segment dels clients torna a anticipar-se i reserva amb més antelació.

En l’hostaleria es freguen les mans davant l’arribada de turistes. El president de l’associació local, Juan Femenía, ha manifestat que davant les bones previsions meteorològiques «estarem al complet».

Impacte en l’ocupació

Amb tot, Cantos valora positivament l’impacte que la Setmana Santa tindrà en l’ocupació. «Moltes empreses han reforçat les seues plantilles per a este mes, en el qual a més celebrarem les Festes Majors i enllaçarem amb el pont festiu de l’1 de maig a Madrid», manté.

Enguany, Cullera ha preparat una ambiciosa programació de Festes des de la regidoria que gestiona Pere Manuel amb més actuacions musicals amb la perspectiva d’oferir activitats d’oci que atraguen més visitants. Destaca, per exemple, el concert de Fangoria i Nancys Rubias per al 29 d’abril, la Nit de l’Aurora que enguany es reforça.

Les platges, a punt

Pel que fa a les platges, el principal atractiu del municipi, estan ja en perfecte estat de revista per a l’inici de la temporada de bany. Des d’este dissabte i fins al pròxim 29 d’abril, la regidoria de Platges inicia el servici de socorrisme en Sant Antoni i el Racó, ha informat el regidor de l’àrea, Salva Tortajada.

El responsable polític ha valorat l’«enorme esforç» realitzat pel consistori perquè després dels tres temporals forts tots els treballs en la zona turística estiguen ja acabats i d’esta forma es puga gaudir dels primers banys de la temporada.

 

Deixa el teu comentari