Cullera programa activitats per a tota la setmana de Reis

Una fira nadalenca, teatre i activitats infantils omplen l’oferta d’oci la capital turística estos dies

La setmana de Reis a Cullera no està sent gens avorrida per als més xicotets, grans protagonistes de la programació d’oci que duu a terme l’ajuntament amb l’objectiu oferir alternatives d’entreteniment en la ciutat i fomentar les compres en el comerç local.

Una fira nadalenca, teatre per a xiquets, activitats infantils, la recollida de cartes per als Reis per part de l’Emissari Reial i l’esperada Cavalcada de Reis com a plat fort, omplen estos dies de vacances escolars.

Fins demà dia 4 té lloc als Jardins del Mercat la Fira de Nadal organitzada per la regidoria de Joventut. Dirigida a xicotets i adolescents, disposa d’un ludoespai, una pista de funball, zona de videojocs, castells unflables o jocs de taula, entre molts altres atractius. El parc està obert al públic els dies 2, 3 i 4 de gener d’11 a 14 i de 17 a 21 hores i totes les seues activitats són gratuïtes.

També esta vesprada té lloc a la Casa de la Cultura la representació de ‘Conte de Nadal’, de Charles Dickens, a càrrec de Tamarit Teatre amb els actors Puri Fariza i Pol Paúl.

Arribada dels Reis

Per als qui desitgen fer arribar les seues cartes als Reis Mags, en l’hall del Auditori Municipal de Cullera esta vesprada i durant la de demà, un emissari real arribat directament des d’Orient recollirà les peticions de regals per part dels més xicotets.

El moment cim serà la cavalcada. Els mags arribaran a la ciutat la vesprada del dia 5. Primer, com és costum, visitaran la Residència Municipal de la Tercera Edat on portaran regals a les persones majors.

Posteriorment, abans de la dura tasca de repartir tots els regals per les cases del municipi, se’ls complimentarà en una Gran Cavalcada de Reis, que enguany porta per lema ‘Fantasia’.

El recorregut s’iniciarà a les 18.30 hores en el barri de Sant Antoni i travessarà la ciutat fins als Jardins del Mercat amb una desfilada en el qual els personatges més populars de tots els temps convertiran a Cullera en la capital de la il·lusió.

La rematada final a la setmana de Reis tindrà lloc el diumenge 6 amb l’organització per part de la regidoria de Festes de tallers infantils, màgia, marionetes i moltes més sorpreses davant de l’Auditori Municipal des de les 17.30 hores.

Deixa el teu comentari