Cullera rebrà altres 50.000 euros del Consell per a asfaltar camins rurals

L’ajuntament inicia la segona fase del programa de recuperació de vies agrícoles i prioritza el camí de l’Arròs

Visita camins rurals febrer 2017CULLERA. 01-02-17. Cullera rebrà enguany novament ajuda financera del Consell per a continuar amb el programa de reparació de camins rurals. Concretament, la conselleria d’Agricultura tornarà a injectar 50.000 euros per a l’asfalt de vies d’ús agrícola en línia amb les accions iniciades l’any passat.

Este dimarts tècnics autonòmics i municipals valoraren sobre el terreny els nous passos a fer durant els pròxims mesos, acompanyats pel regidor d’Agricultura, Marc Joan, i el de Medi Ambient, Hugo Font.

Joan ha explicat que la prioritat del consistori ara és la recuperació del camí de l’Arròs, el qual es troba en molt mal estat. A més, s’estudia la possibilitat de reparar un tram del camí del Ràfol.

Tot i que encara no hi ha una data exacta per al començament dels treballs, el responsable de la política agrària municipal ha assenyalat que la previsió és reasfaltar abans de l’estiu.

D’altra banda, Joan ha destacat el «ferm compromís» del Consell amb la millora dels camins rurals del terme, que ara es materialitza amb una nova inversió. «En any i mig de nou govern s’hauran asfaltat més camins rurals que durant les dues legislatures anteriors», ha argumentat.

Recentment, s’han asfaltat dos dels camins més transitats del terme, el del Piló i el del Mig. La gestió del govern encapçalat per Jordi Mayor davant les autoritats valencianes ha permés esta millora, posat que feia molts anys que no s’obtenien recursos autonòmics en eixa matèria.

El consistori presentà en 2016 un llistat de nou camins en mal estat que considera prioritaris a l’hora de reasfaltar-los. Per ara, els objectius estan complint-se i s’espera que a la fi de l’actual mandat l’estat dels principals camins rurals del municipi, molts dels quals estan actualment impracticables, haja millorat substancialment, conclou Joan.

 

 

Deixa el teu comentari