Cullera reduïx a la meitat el deute municipal.

L’Ajuntament acabarà l’any amb un 59% d’index d’endeutament, el més baix en dècades.

Cullera haurà reduït a la meitat el deute municipal a la fi d’enguany. Ho ha avançat hui l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, qui ha assenyalat que quan acabe este exercici el municipi deurà als bancs 19 milions d’euros, lluny dels 40 milions que va arribar a acumular en 2012.

El primer objectiu de l’actual equip de govern era centrarse en els veïns de Cullera.

Açò suposarà que l’ajuntament se situe en un índex d’endeutament del 59 %

La major reducció del deute s’ha produït des de 2015, any en què el nou equip de govern va prendre possessió.

El primer edil ha posat en valor que tots els indicadors econòmics de l’ajuntament han millorat notablement estos tres últims anys.

En eixe sentit, ha recordat que el principal problema de l’Ajuntament de Cullera era i és el deute i assegura que el resultat de la gestió de l’executiu local en esta àrea és inapel·lable.

No obstant això, la màxima autoritat local ha indicat que encara es deuen molts diners i recorda que el pla d’ajust està en vigor, amb totes les restriccions que comporta. Sobre este assumpte, ha manifestat la seua esperança que el nou Govern d’Espanya «òbriga més la mà» amb els ajuntaments i permeta que el superàvit es puga destinar a inversions i no exclusivament al pagament del deute.

Mayor, qui ha comparegut en roda de premsa flanquejat per la primera tinent d’alcalde, Sílvia Roca, i el quint tinent d’alcalde, Hugo Font, ha defensat la fortalesa de l’actual pacte de govern entre socialistes i Compromís.

Deixa el teu comentari