Cullera reforça la flota de la Policia Local amb vehicles híbrids

Mayor destaca la major inversió en equipaments des que és alcalde per a millorar la seguretat

La Policia Local de Cullera ha renovat la seua flota amb vehicles més sostenibles. Concretament, s’ha reforçat el cos policial amb tres vehicles híbrids nous.

En paraules de l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, «fem els màxims esforços perquè tinguen els màxims recursos per atendre la ciutadania». «En esta època que estem vivint s’ha fet encara més notori la importància de les forces i cossos de seguretat i el seu paper i rellevància en la pandèmia», ha destacat Mayor.

L’alcalde ha fet èmfasi en la contínua millora de l’equipament per tal d’optimitzar les condicions de treball dels agents amb la finalitat d’augmentar la seguretat ciutadana.

Els vehicles compten amb tot l’equipament policial, llums sonores i visuals d’emergència, panells d’emergència on es poden llançar missatges de prevenció, de precaució, d’advertència, de controls o de senyalització, entre d’altres, i a més compten amb una motorització híbrida que permet reduir-ne el consum, segons ha detallat l’Inspector Cap de la Policia Local, Juan José Figueres.

Una Policia Local pionera

A banda dels cotxes, la policia cullerenca compta amb una unitat de quads, amb la unitat de motocicletes, amb la unitat canina i amb la unitat dron. Una sèrie de recursos que convertixen este cos municipal en un dels més preparats, pioners i a l’avantguarda de les Policies Locals.

«En els últims anys estem invertint en recursos per a la Policia Local i dotant-la de tots els mitjans possibles», expressa l’edil responsable de la Policia Local, Maria José Terrades.

A més, tal com assenyala la regidora Terrades, «tot això ens ha convertit en uns referents i potser som una de les policies més especialitzades que hi ha ara a la Comunitat Valenciana».

Deixa el teu comentari