Cullera reforça personal sanitari de cara al Medusa i la festivitat del 15 d’agost

El Departament de Salut de la Ribera reforçarà els diferents centres situats en Cullera per a millorar l’atenció sanitària en els dies de major aglomeració a la ciutat.

El Departament de Salut de la Ribera, conjuntament amb l’Ajuntament de Cullera, reforçarà el personal dels centres sanitaris de la localitat amb motiu del Festival Medusa Sunbeach. Entre els dies 8 i 13 d’agost i la festivitat del dia 15 Cullera comptarà amb una major atenció sanitària a causa de l’augment elevat dels visitants.

Els reforços establerts són: el Punt d’Atenció Continuada del Centre Sanitari Integrat amb 4 persones més en horari de vesprada. Els dies 10, 11, 12 i 14 d’agost es reforçaran els professionals del torn de guàrdia, de manera que el servei d’Urgències comptarà amb 3 metges i 3 infermeres. A més, el dia 11 d’agost també es comptarà amb una persona més en admissió.

Per últim, els dies 10,11 i 12 una infermera experta en emergències es traslladarà a l’hospital de campanya del recinte del Festival Medusa Sunbeach per a gestionar els trasllats als centres sanitaris, en cas de possibles urgències.
Com a mesura complementària, s’obrirà el Consultori Auxiliar Oasis el dia 15 d’agost.

Deixa el teu comentari