Cullera regula la venda de flors en el cementeri

El consistori adjudica el servici en un concurs públic i implementa millores en el camp sant

31244109-f942-458d-b8c5-240f24e047f4CULLERA. 31-10-16. Tot a Cullera està llest per a la celebració del dia de Tots Sants, una festivitat que enguany presenta novetats. La primera d’elles és el procés de regularització de la venda de flors en el cementeri municipal que ha implementat per primera vegada l’ajuntament.

El regidor de l’àrea, Salva Tortajada, ha explicat hui durant la seua visita a estes instal·lacions acompanyat de l’alcaldessa accidental, Sílvia Roca, que el nou govern local ha volgut que el servici s’haja adjudicat mitjançant un concurs públic basat en criteris d’igualtat i transparència.

Fins ara, es trobava en els llimbs legals i el consistori ha volgut posar fi a eixa situació «de manera que es beneficie no solament l’ajuntament sinó també el venedor, ja que li aporta més seguretat», ha destacat l’edil.

A més s’ha estipulat una sèrie de dates assenyalades en les quals haurà de prestar-se el servici de forma obligatòria, concretament en Tots Sants, Nadal, Falles i Setmana Santa.

Kit de neteja

D’altra banda, este 2016 s’ha procedit a la posada en funcionament d’altres novetats per a adaptar el cementeri a les necessitats demandades pels ciutadans. Entre elles, s’ha millorat la senyalització del mateix amb un nou panell explicatiu dels diferents departaments en els quals es dividix.

Així mateix, s’han disposat uns kits de neteja en les cantonades dels departaments perquè siga més fàcil netejar les tombes i les làpides.

Finalment, s’han adquirit un total de sis escales que complixen la normativa vigent perquè resulte més segura i accessible la neteja de les làpides situades en les parts superiors.

Com tots els anys, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’ajuntament posa estos dies a la disposició dels veïns un autobús gratuït per a arribar fins al camp sant amb eixides des de la plaça del Mongrell i des del mateix cementeri.

Deixa el teu comentari