Cullera transforma espais urbans en un museu d’art a l’aire lliure

Cullera transforma espais urbans en un museu d’art a l’aire lliure

El futur Museu d’Art Urbà de Cullera recuperarà murs, façanes i edificis convertint-los en expressions artístiques i visuals

Cullera transformarà distints espais urbans de la ciutat com ara murs, façanes i edificis en murals de grafitis que constituiran la base del futur Museu d’Art Urbà de Cullera (MAUC).

La iniciativa, impulsada pels joves artistes locals Daniel Cruz, Crome Artist, Roberto Català i Joan Signes i que compta amb el suport del consistori, perseguix revitalitzar zones i indrets urbans convertint-los en espais mediambientals i de cultura urbana. 

La primera d’estes intervencions s’ha fet a les escales del final del carrer del Tir i ha comptat primer amb una intervenció mediambiental per tal de netejar la zona i després amb la intervenció dels artistes locals i d’estudiants de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. 

Este primer mural s’anomena ‘De tu depén la Terra’ i pretén llançar un missatge d’alerta sobre el canvi climàtic.

Esta primera actuació cimenta les bases del futur MAUC i suposa el primer pas d’un projecte que dona vida a espais de la ciutat i a una altra forma de descobrir Cullera. 

Deixa el teu comentari