Cullera vol reciclar 230 tones de vidre durant l’estiu

La regidoria de medi ambient i Ecovidrio han presentat aquest repte.

Cullera vol que els tres mesos d’estiu servisquen per a incrementar el reciclatge de vidre en la ciutat. La regidoria de Medi Ambient i Ecovidrio han plantejat un repte: que durant la temporada turística la ciutat aconseguisca 230 tones de vidre reciclat. En suposen 26 més que en el mateix període de l’any anterior.

En aquesta iniciativa participen 210 locals d’hostaleria, xifra que representa un increment respecte a 2017.

Els hostalers són una peça clau en la reutilització d’aquest material, ja que genera quasi el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús. A través de la iniciativa. ‘Pren nota, recicla vidre’ Ecovidrio vol sensibilitzar sobre la importància de reciclar per a preservar l’entorn i lluitar contra el canvi climàtic.

L’estiu és una època fonamental per a incrementar el reciclatge d’envasos de vidre. L’impacte del turisme i l’augment poblacional, així com l’increment del consum en el sector hostaler, comporten que al llarg d’aquest període es recicle aproximadament el 30% dels residus d’envasos de vidre de tot l’any.

Així, l’entitat instal·larà nous contenidors i entregarà més de 80 poals per a facilitar el transport de residus d’envasos de vidre.

Deixa el teu comentari