Cultura augmenta l’oferta virtual durant el confinament amb xarrades d’artistes dibuixants de còmics

– ‘#Tebeodesdecasa’ es publicarà en el web i en les xarxes de la Biblioteca Valenciana


– Des del 27 d’abril i durant el mes de maig, dotze autors i autores valencians mantindran una trobada en línia per a parlar sobre el còmic i la seua professióLa Direcció General de Cultura i Patrimoni augmenta l’oferta cultural durant el confinament amb l’emissió de xarrades en línia de prestigiosos dibuixants valencians, que revelaran el còmic de la infància que tant els va marcar i que els va portar a dedicar-se a aquesta professió. En la trobada en línia també parlaran de la seua professió, dels seus recursos tècnics i recomanaran títols de còmics que, en la seua opinió, ajudaran a alleujar l’impacte emocional del confinament.

La xarrada en línia es publicarà en la pàgina web i en les xarxes socials de la Biblioteca Valenciana (Twitter i Facebook) els dilluns, els dimecres i els divendres a les 11.00 hores, i tindran una duració d’entre cinc i deu minuts. Per a la realització de l’activitat, la Generalitat ha comptat amb el suport de l’Aula de Còmic de La Nau Centre Cultural i la Càtedra d’Estudis de Còmic Fundació SM-Universitat de València.

La nòmina de creadors i creadores que participa en ‘#Tebeodesdecasa’ és la següent: Paco Roca, Ana Penyas, Sento Llobell, Miguel Ángel Giner, José Fonollosa, Laura Pérez, Pablo Auladell, Ana Oncina, Salvador Larroca, Manel Gimeno, Jordi Bayarri i Núria Tamarit.

Aquest contingut audiovisual en línia se suma a uns altres que ja ha posat en marxa la Direcció General de Cultura i Patrimoni perquè els ciutadans puguen gaudir de continguts culturals des de la seua pròpia casa durant aquest període d’emergència sanitària, com han sigut els tallers d’escriptura i les trobades amb escriptors i escriptores.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té actiu el pla ‘reaCtivem’, que preveu mesures de recuperació del sector cultural i inclou aquest tipus d’activitats culturals a distància dirigides als ciutadans i ciutadanes.

Comenta la notícia