Cultura participa en el XIII festival de migmetratges La Cabina

Del 10 al 20 de novembre es projectaran 12 pel·lícules en la secció oficial i altres 12 en la secció Amalgama

El festival es consolida any rere any amb més prestigi, consideració i participació. En 2020 se n’han rebut 300, de les quals s’han seleccionat 12 per a la secció oficial (pel·lícules de ficció) i 12 per a la secció Amalgama (consagrada a pel·lícules de no-ficció i altres llenguatges: documental creatiu, cinema experimental, videoart, videoclip…).

La Generalitat hi col·labora a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni i l’Institut Valencià de Cultura, seu on es projectaran les pel·lícules.

Carmen Amoraga ha indicat que “La Cabina és un festival valencià amb projecció internacional perquè el desenvolupa un equip de persones que creen cultura a València i té repercussió mundial, si s’ha de jutjar per la diversa procedència de les pel·lícules”.

En la presentació també han intervingut el vicerector de Cultura de la Universitat de València, Antonio Ariño; la regidora d’Acció Cultural de l’Ajuntament, Mayte Ibáñez, i la directora del festival, Sara Mansanet, que ha explicat els detalls i els programes de l’esdeveniment cinematogràfic.–

Deixa el teu comentari