De tot cor per l’Alzheimer

12011142_1062663317127988_1831849173501023877_n L’Alcúdia, 22 de Setembre 2015. L’Alcúdia va celebrar ahir el dia Mundial de l’Alzheimer amb un acte organitzat per Abraç, l’Associació de familiars i amics malalts d’Alzheimer i altres demències senils de l’Alcúdia.

L’acte commemoratiu en record de tots els malalts es va celebrar a la Casa de la Cultura amb intervencions de la presidenta d’Abraç i d’Andreu Salom, alcalde de la localitat. En finalitzar es va projectar la pel•lícula ‘Siempre Alice’ que parla d’una dona de cinquanta anys que té èxit personal i professional fins que un dia li detecten l’enfermetat d’Alzheimer a la seua temprana edat. Els veïns de l’Alcúdia van demostrar una vegada més la seua solidaritat acudint a l’acte i col•laborant amb la loteria que es ven per a Nadal d’ Abraç.

Aquest no és l’únic acte que fa l’associació ja que el passat divendres van estar al mercat municipal per tal de donar a conèixer Abraç als alcudiencs amb una taula informativa. També van crear un cor a mode de pancarta amb el lema d’enguany: ‘De tot cor amb l’Alzheimer’, una expressió valenciana que gastem per a dir que fem allò que fem o expressem ho fem de veritat, des de dins de l’ànima. El cartell s’anava formant a mesura que la gent s’apropava a omplir cors xicotets de diversos colors on podien deixar el seu missatge de recolzament amb la malaltia, escriure noms o recordar als que ja no estan.

Aquesta taula informativa la fan una vegada a l’any, el divendres previ al dia Mundial de l’Alzheimer.

Deixa el teu comentari