La dècima edició de la Fira de les associacions arriba a Alzira

“Viu la plaça” reunix vora 30 associacions

Activitats per als joves a la plaça Major

El proper dissabte 3 de novembre la plaça Major d’Alzira acull la dècima edició de Viu la Plaça, una fira que reunix 27 associacions alzirenyes.

La Regidoria de Joventut junt amb el Consell de Juventut d’Alzira han preparat esta trobada que comptarà amb estands informatius de les associacions, col·lectius juvenils i entitats d’Alzira, jocs, tallers, balls i danses, exhibicions, actuacions i molt més.
El regidor de Juventut, Albert Furió, ha declarat: “Volem donar impuls a activitats que fomenten l’associacionisme, especialment juvenil. Estem satisfets per la creixent participació, que s’incrementa en cada edició celebrada. Enguany per tercer any consecutiu oferim activitats de multiaventura que en les passades edicions van resultar molt exitoses”.
Més de 25 activitats diferents agrupades per temàtiques: Tallers i estands, Activitats i Exhibicions, Multiaventura Urbana, Trobada d’artistes i Concurs de Xarangues.

Consulta ací la programació completa
TALLERS I ESTANDS: Des de les 10.30  del matí fins les 14.00 h jocs de rol i de taula, manualitats amb material reciclat, alfabet búlgar, xapes, pintacares, màscares, marcapàgines, degustació de te, batucada…
ACTIVITATS: A partir de les 10.30 h: danses valencianes, exhibició de percussió, ball i folklore búlgar, dinàmica de rol, master class Happening…

TROBADA D’ARTISTES I ART A LA PLAÇA, fins a les 14.00 h. Inscripcions: a partir de les 10.00 h a l’estand de Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca. Mostra de les obres a l’estand de l’associació durant el matí.
MULTIAVENTURA I ZONA D’OCI: des de les 10.00 del matí fins a les 14.00 h; Tirolina, Rocòdrom, Granera Humana, Àrea Recreativa i Futbol Parc. Hi pots participar directament, si tens 18 anys o més, o amb autorització del pare/mare o tutor, si eres menor d’edat.Per a inscripcions i autoritzacions passa pel Centre d’Informació Juvenil, c/ Escoles Pies, 4, 1a planta. Activitat gratuïta!!

CONCURS DE XARANGES: a partir de les onze de la nit es podrà vore el concurs de xarangues. Inscripcions: Consell de la Joventut d’Alzira. conselljoventutalzira@live.com Pl. Casassús, 4. 46600 Alzira. 96 245 93 33 / 629 933 913

Col·lectius participants

ADAFIR (ASOCIACIÓN DE FIBROMIALGIA Y FATIGA CRÓNICA DE LA RIBERA)
ADISPAC (ASOCIACIÓN DE FAMILIAS DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD INTELECTUAL DE ALZIRA Y COMARCA)
AFARADEM (ASOCIACIÓN DE FAMILIARES Y ALLEGADOS RIBERA ALTA PARA LOS DERECHOS DEL ENFERMO MENTAL)
AMNISTIA INTERNACIONAL LA RIBERA
ASARI (ASOCIACIÓN SÍNDROME DE ASPERGER)
ASSOCIACIÓ CULTURAL D’ARTISTES PLÀSTICS I VISUALS D’ALZIRA I COMARCA
ASOCIACIÓN CULTURAL BÚLGARA DE ALZIRA Y COMARCA
ASSOCIACIÓ CULTURAL LÚDICA D’ALZIRA COMBOIA’T
CÁRITAS INTERPARROQUIAL
CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL D’ALZIRA
CLUB ALZIRA FUTBOL SALA
CONSELL DE LA JOVENTUT D’ALZIRA
COOPERACIÓ INTERNACIONAL
DAHAK LA RIBERA. AJUDA AL POBLE SAHRAUÍ
EL NORTE PERDIDO
FUNDACIÓN CEPAIM, CONVIVENCIA Y COHESIÓN SOCIAL
GRUP DE DANSES
GRUP DE DEBAT PER LA IGUALTAT
JOVES D’ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ
JOVES PV – COMPROMÍS
JOVES SOCIALISTES ALZIRA
LACUA, PROTECTORA D’ANIMALS
LA RIBERA EN BICI-ECOLOGISTES EN ACCIÓ
NOVES GENERACIONS DEL PARTIT POPULAR D’ALZIRA
RESCATALZIRA
SOCIETAT MUSICAL D’ALZIRA
UD ALZIRA (UNIÓN DEPORTIVA ALZIRA)

Deixa el teu comentari