Del 14 al 18 d’abril, Primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància a Alzira

‘A la de 1…2….i 3!’ es el nom que rep esta primera edició de la Mostra d’Arts Escèniques per a la primera infància, que se celebrarà a Alzira del 14 al 18 d’abril. 

La Regidoria de Cultura, en col•laboració, Rosana Mira, co-fundadora de la Companyia Engrata Teatre, organitza esta mostra dirigida a la primera infància, un públic que fins al moment comptava amb un festival propi. 

La proposta, que va nàixer l’any passat, espera per fi poder celebrar-se ja que la seua data inicial era abril de 2020, i quedà ajornada a desembre a causa de la pandèmia però finalment s’ha programat per a la pròxima setmana per motius sanitaris. 

“Des de l’Ajuntament hem treballat per a poder oferir esta mostra i  ja està tot preparat perquè els més menuts i menudes puguen gaudir d’unes jornades amb activitats adaptades a les seues necessitats i inquietuds” ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda. 

La programació començarà amb la visita a les escoletes d’Alzira de ‘A gates al teatre’ al llarg del dimecres, dijous i divendres; dijous la Biblioteca Municipal acollirà dues sessions de contacontes i  divendres serà el torn del Gran Jordiet a la Casa de la Cultura. El cap de setmana, dissabte tindrà lloc el taller d’expressió en família i la representació de Lalú a la Casa de la Cultura i diumenge ens espera l’obra Paz i Fico i un miniconcert de Pan-ku duo a la Casa de la Cultura.

Deixa el teu comentari