El delegat del Govern visita els camps afectats per la calamarsa de l’1 de juliol

El Govern tractarà de forma preferent les zones devastades.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha visitat les zones afectades per la calamarsa caiguda el passat 1 de juliol en la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

En la visita, han estat presents diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca i també el Secretari Autonòmic d’Agricultura, qui ha destacat que es treballarà conjuntament des de la Conselleria i el Govern.
Per la seua banda, el delegat a destacat que el Govern tractarà de forma preferent les zones devastades.

Després de la visita als camps, ha tingut lloc en l’Ajuntament d’Alzira un encontre amb alcaldes, sindicats, cooperatives i associacions agràries.

Per altra banda, les diferents associacions agràries han llançat les seues crítiques davant les diferents actuacions per part de les administracions davant les destroces del temporal.

Segons han destacat, Agroseguro delimitarà el perímetre de la zona afectada. Una vegada peritats els danys per l’Oficina Comarcal d’Agricultura, es realitzarà un informe de valoració per part de la Comissió Territorial d’Assegurances Agràries, que es durà als ministeris. Les possibles ajudes, llavors, seran aprovades en Consell de Ministres.

Deixa el teu comentari