Dels 17 jóvens que van superar el curs d’Activitats Auxiliars de Magatzem a Almussafes, 5 s’han inserit laboralment

Ahir dilluns 23 de gener, els alumnes d’este programa de Garantia Juvenil que es va clausurar a finals del passat any, van recollir els seus carnets i diplomes en l’Ajuntament

Almussafes, a 24 de gener de 2018. A finals d’octubre del passat any 2017, es va clausurar el curs d’Activitats Auxiliars de Magatzem, organitzat des de la Cambra de València, en col•laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes.

Este Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), que van completar 17 jóvens de la localitat, entre 16 i 29 anys, beneficiaris de la Garantia Juvenil del Ministeri d’Ocupació, els ha permés l’obtenció del carnet de conductor de carretons elevadors i portapalets elèctric, a més del corresponent diploma acreditatiu que els capacita per a exercir les tasques pròpies d’un mosso de magatzem.

Precisament, l’alcalde i màxim responsable de l’Àrea d’Ocupació de l’executiu local, Toni González, es va reunir, durant el matí d’ahir dilluns 23 de gener amb un grup d’estos jóvens en el saló de plens de la Casa Consistorial per a fer-los entrega de la documentació que no sols acredita la seua capacitació, sinó que a més suposa un important al•licient quant a les seues possibilitats d’ocupabilitat en l’esmentat sector empresarial.
“Alguns dels alumnes que van completar el curs no van poder assistir a l’acte públic, per coincidir amb l’exercici de la seua professió en diferents empreses del nostre entorn”, destaca González.

La contractació de cinc d’estos aspirants ha sigut posterior al desenrotllament del curs de formació. De fet, en l’actualitat tres d’ells exercixen labors de carretoner i un parell com a mossos de magatzem en diferents empreses del parc industrial Joan Carles I. “El fet de que reben les ofertes de treball del PICE en els seus propis correus electrònics i que disposen d’una especialització a nivell professional que és una de les més demandades per part de les empreses emplaçades en les àrees industrials d’Almussafes són dos grans valors a tindre en compte”, explica el primer edil.

A més, les empreses que realitzen les contractacions, durant un mínim de 6 mesos a jornada completa, accedixen a una subvenció de 4.950 euros.

Deixa el teu comentari