Demà comença la XVII Mostra Internacional de Dansa a les Festes de l’Alcúdia

04092013AJUNTAMENT-_02A7449-026 (1)L’Alcudia 2 de Setembre 2015.Com cada dos anys, arriba a les Festes la Mostra Internacional de Dansa, organitzada pel Grup de Dansa de l’Alcúdia en la seua 17a edició.I a més recollida d’aliments, Ral•li humorístic, Aplec de paelles i Taller de Fanalets

El dia 3 de setembre a les 11 de la nit podrem gaudir de l’actuació del “Ballet Kassuomaye Dalifort” que ens transportarà fins Senegal per a mostrar-nos els tradicionals balls que han passat de pares a fills i que ells han portat a festivals arreu de tot el món, i del Grup de Dansa de l’Alcúdia que s’encarrega de recuperar i representar els balls tradicionals de l’Alcúdia i el folklore valencià.

El 4 de setembre, també a les 11 de la nit, actuarà el grup “Inanga Rapa Nuí” de la llunyana i exòtica Illa de Pasqua que centra el seu treball artístic en realitzar representacions dels balls tradicionals per a difondre el folklore de l’illa a través del cant i la dansa. També el grup “Coros y Danzas Grupo Mazantini” de Ciudad Real, formació creada a l’any 1978 amb la finalitat cultural de distribuir, ensenyar i representar les tradicions de la regió a més a més d’investigar el folklore de la Mancha al llarg dels anys.

També el divendres 4, dintre dels actes que acullen les Festes Majors de l’Alcúdia, tindrà lloc una recollida solidària d’aliments a la porta dels supermercats en una iniciativa que impulsa el Banc d’Aliments de l’Alcúdia.

El mateix dia al parc de la Sènia, tindrà inici la quinta edició del Ral•li Humorístic, en què els participants hauran de superar distintes proves que estaran repartides en diversos punts del poble per poder arribar a la prova final de la Piscina d’Estiu Municipal, on es donarà a conèixer el guanyador.

01092014AJUNTAMENT-_02A4311-006

A les 7 de la vesprada, al Parc del Patinatge, tindrà lloc el taller de fanalets, que es podran veure desfilar en cercavila, acompanyats de la Colla, a les 10 de la nit, des de la Plaça del País Valencià fins la plaça Tirant lo Blanch.

A la nit, a partir de les 20h a la Recta, tindrà lloc el V Aplec de Paelles Nocturnes, que any rere any ve ajuntant a gent de totes les edats per gaudir del plat valencià per antonomàsia.

Deixa el teu comentari