Demà s’enceten les fumigacions mensuals del mes de maig contra el mosquit tigre a Alzira

Al llarg de tres dies es portaran a terme

Continuen els tractaments mensuals contra el mosquit tigre en tots els municipis adherits al programa del Consorci de la Ribera. El tractament començà a realitzar-se el passat mes d’abril i continuarà fins a octubre, intensificant-se durant els mesos d’estiu. 

Este segon mes de tractament, els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a Alzira revisant tots els embornals del municipi dijous 13, divendres 14, i dilluns 17.  L’actuació consistix a comprovar les zones d’acumulació d’aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent. 

“La campanya de prevenció que es va fer en anys anteriors, va resultar un èxit en 2020 ja que la presència del mosquit va ser mínima fins i tot en els mesos de més calor. Enguany l’objectiu és mantindre esta situació i evitar la proliferació del mosquit tigre. A més, estem pendents de l’autorització de la fumigació aèria en el riu contra la mosca negra, que depèn de la Generalitat”, explica la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret. Des de la regidoria de Sanitat, a més, s’iniciarà 

una campanya informativa amb consells per a evitar la reproducció del mosquit tigre en espais privats. A hores d’ara no s’han comunicat per part de la ciutadania incidències importants, així i tot seguim pendents de qualsevol informació que puga arribar al departament de sanitat. 

Deixa el teu comentari