Detingut amb dos quilos de marihuana en la maleta en posar-se nerviós i tremolar-li les mans en l’estació del Nord

Agents de la Policia Nacional han detingut en l’estació de tren de València a un jove de 24 anys, d’origen britànic, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar-li en la maleta que portava un paquet en l’interior del qual hi havia més de dos quilos de pel que sembla marihuana.

Els agents que realitzaven labors de prevenció en l’estació del tren de València van observar a un jove que en adonar-se de la seua presència va començar a posar-se nerviós i a tremolar-li les mans, per la qual cosa el van interceptar.

Els policies ho van identificar i van realitzar un escorcoll superficial d’una maleta que portava, localitzant en el seu interior un paquet que ocupava tot l’interior d’aquesta, ben empaquetat amb dues capes de plàstic i cinta americana. Després d’obrir-ho van observar cabdells de, pel que sembla, marihuana, i en aqueix moment el sospitós va manifestar de manera voluntària, portar més de quilo i mig de marihuana.

Els agents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i van comprovar que el paquet pesava més de dos quilos.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

Deixa el teu comentari